Afscheid Ninette (secretariaat Restauratoren Nederland)

Beste leden,

Vanaf 2015 heb ik de functie van secretaresse van de vereniging mogen vervullen. Waar een tijd van komen is, is ook een tijd van gaan.

Een aantal weken geleden heb ik mijn opdracht tot overeenkomst bij het bestuur opgezegd. Vandaag is de dag van mijn tot ziens!
Ik kijk terug op jaren van groei van de vereniging, uitdagingen in het werkveld, fantastische bijeenkomsten, een geslaagde Italië reis en opgedane vriendschappen. Met diverse besturen heb ik de afgelopen 8 jaar prettig samengewerkt. Restauratie en conservering heeft dan ook mijn hart gestolen.

Voor mij is de tijd aangebroken om met een ongelooflijk fijn gevoel afscheid van deze vereniging te nemen.
Ik zie mooie ontwikkelingen, waar meerdere besturen in de afgelopen jaren hun steentje aan hebben bijgedragen. Goed om te zien hoe de werkgroepen autonomer werken. Daarnaast ben ik erg benieuwd hoe jullie nieuwe website eruit komt te zien.

Met NET people management pak ik door op nieuwe opdrachten.

Alle besturen van de afgelopen jaren
BEDANKT voor het in mij gestelde vertrouwen.
Alle leden
BEDANKT voor het fijne contact.

Warme groet,

Ninette Willemsen