Beurs denkmal in Leipzig

  • Datum05-11-2020 - 07-11-2020
  • Tijd09:00 - 17:00
  • Adres
    • Congress Centrum Leipzig in Duitsland
    • Seehausener Allee 1
    • Leipzig
Routebeschrijving

De beurs denkmal in Leipzig is van 5 – 7 november 2020 wederom het internationale trefpunt voor restauratie, monumentenzorg en conservering van het cultureel erfgoed.
Ruim 14.000 vakbezoekers kwamen de editie van 2018 bezoeken waar meer dan 447 deelnemers uit 18 landen hun producten en diensten toonden. Tegelijkertijd vindt wederom de beurs Mutec (vakbeurs voor museumbranche) plaats.
denkmal geniet een zeer hoog aanzien in Europa. De combinatie van presentaties, vakprogramma’s, workshops, prijsuitreikingen en speciale themapaviljoens maken denkmal een geschikt platform voor bedrijven in de restauratiebranche. De vakbeurs denkmal heeft exposanten en bezoekers uit Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Rusland en de Baltische landen. Het bezoekersprofiel bestaat uit architecten, restaurateurs, gemeentelijke en kerkelijke opdrachtgevers, planners en ingenieurs. In bijgaande brochure kunt u meer lezen over denkmal.
De uitstekende faciliteiten en bereikbaarheid van de ultramoderne Leipziger Messe en de uitermate professionele uitstraling van deze beurs en het bijbehorende vakprogramma zorgen voor de perfecte ambiance om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen.
Kortom u kunt het zich niet veroorloven deze beurs te missen!  Actuele informatie over de beurs kunt u ook vinden op www.denkmal-leipzig.de
Aanmelden kan via onderstaande link