Rondleiding Conservering en restauratie in Ateliergebouw

  • Datum25-11-2019
  • Tijd13:00 - 17:00
  • Adres
    • Ateliergebouw Amsterdam
    • Hobbemastraat 22
    • Amsterdam
Routebeschrijving

Geïnteresseerden in de master Conservering en restauratie zijn van harte uitgenodigd voor een bijzondere rondleiding in het Ateliergebouw. Je kunt hier kennismaken met de verschillende specialisaties die binnen deze master worden aangeboden. Studenten die in 2020-2021 met de studie beginnen, kunnen kiezen uit de volgende specialisaties: Book and Paper; Historic Interiors; Metals; Photography; Wood and Furniture.

Programma

De UvA-master Conservation and Restoration of Cultural Heritage biedt op 25 november de mogelijkheid aan om deel te nemen aan een rondleiding door de praktijkateliers, waarin je kunt zien aan welke restauratieprojecten studenten op dit moment werken. Er zal ook ruime gelegenheid zijn om vragen te stellen over de inhoud van zowel theorie- als praktijkonderdelen, en je zult kennismaken met alle negen specialisaties die in de master worden aangeboden.

13.00 – 13.45 Receptie en introductie in kamer B
13.45 – 15.45 Rondleiding
15.45 – 16.15 Vragen
16.15 – 17.00 Borrel

BELANGRIJK: Zorg dat je een identiteitsbewijs meeneemt. Als je graag iemand mee wil nemen, registreer deze persoon dan op het aanmeldformulier. Hij/zij zal ook een ID-kaart mee moeten nemen. Door de strenge veiligheidsmaatregelen is het niet mogelijk het Ateliergebouw te betreden zonder identiteitsbewijs.

Link naar aanmelding