AMBACHT IN BEELD FESTIVAL 2019 28 en 29 september in de Hallen (Amsterdam)

Ticketverkoop van start! 

Vanaf vandaag, zondag 1 september, kun je online tickets kopen voor de workshops en masterclasses tijdens het Ambacht in Beeld Festival 2019.

Het festival vindt plaats in De Hallen in Amsterdam op zaterdag 28 en zondag 29 september en staat geheel in het teken van ambachtelijk meesterschap. Ruim vijftig ambachtslieden uit binnen- en buitenland delen hun kennis en ervaring met het publiek.

Op onze website vind je een overzicht van alle programmaonderdelen en ook een handig blokkenschema. Op beide festivaldagen vinden de workshops en masterclasses tussen 11.00 en 18.00 uur plaats. Toegang tot het Ambacht in Beeld Festival 2019 is gratis, maar voor deelname aan een masterclass of workshop, heb je een ticket nodig. Dit koop je via de buttons op de programmapagina. Prijzen variëren al naar gelang het materiaal dat gebruikt wordt en het eindproduct dat je mee naar huis neemt.

Tijdens het festival kun je ter plaatse tickets kopen, maar om zeker te zijn van een plekje, is het raadzaam online te bestellen. Kijk voor uitgebreide informatie over het bestellen van tickets op onze site.

Van harte welkom!

link naar aanvullende informatie