Oproep aan alle leden van RN!

Laat je stem gelden.

Doe mee aan de grote Enquête van Restauratoren Nederland – van en voor Leden.

 

Waarom?

Wij, Karin van der Lem, Pol Bruijs en Iris Broersma, leden van RN zouden graag willen weten wat er speelt en wat de wensen zijn binnen de grote groep leden die onze vereniging telt. Wie zijn wij als groep, waar staan we voor en stroken onze wensen met de koers die momenteel door RN wordt gevaren? Ook vinden we het belangrijk om de mening van zoveel mogelijk leden te delen met het nieuwe bestuur. Voor hen is dat behulpzaam om een eventueel nieuwe koers te kunnen uitzetten!

Naast deze enquête is er ook gelegenheid om – geheel corona proof – de dialoog aan te gaan per ‘zoom’ in kleine discussiegroepjes. Geef je email adres op en vermeld alle data waarop je beschikbaar bent. Voor deze discussiegroepjes willen we ook de ‘nieuwe’ leden van het bestuur uitnodigen, vandaar dat de data voor dialoog momenten zijn gepland na de ALV van 17 november.

 

Met groet,

Iris Broersma ( https://www.erfgoedzorg.nl)
Pol Bruijs (https://bruijs-streep.nl)
Karin van der Lem (https://www.kunstkoesteraars.nl)

Iris Broersma
Karin van der Lem

deelname gesprekgroepjes

Wanneer je graag aan een gesprekgroepje deelneemt dan kun je direct je beschikbaarheid mailen naar: info@restauratoren.nl. Vermeld dan alle data en tijden waarop je beschikbaar bent zodat we de groepjes in kunnen delen.

Dit zijn de data en tijden:

25 november van 16 tot 18 uur
27 november van 15 tot 17 uur
27 november van 17 tot 19 uur
30 november van 17 tot 19 uur
1 december van 16 tot 18 uur

Wil je meedoen maar schikt geen van deze data? Dan graag toch bericht, want als dat voor meer mensen geldt voegen we een extra bijeenkomst aan het rijtje toe.

De enquete kan je vinden in de mail die je ontvangen hebt van het secretariaat van Restauratoren Nederland op woensdag 7 oktober 2020.

Pol Bruijs