Help!desk RestauratorenRegister – online spreekuur op 18 oktober 2022

Op dinsdag 18 oktober a.s. bent u tussen 09.30 en 12.00 uur van harte welkom bij het ‘online spreekuur’ waarin u met al uw vragen over het RestauratorenRegister bij ons terecht kunt. We zullen dan proberen uw vraag of vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Bij dit spreekuur zijn ook de toetsers van de twee toetsende instellingen aanwezig om vragen over het toetsen zelf te beantwoorden.

Het spreekuur bestaat uit een algemeen informatief deel (09.30 – 10.30 uur) en daarna stellen we u graag in de gelegenheid om uw vragen in een prive sessie aan ons te stellen. We plannen u dan in voor een tijdsblok van 30 minuten.

U kunt bij het online spreekuur o.a. terecht voor de volgende vragen:

  • Hoe weet ik of ik in aanmerking kom voor de status van (Senior) Register Restaurator?
  • Hoe zit het met de vertrouwelijkheid van mijn aanmelding?
  • Welke kosten zijn daaraan verbonden?
  • Is registratie voor mij nuttig?
  • Bij wie kan ik terecht als ik mij wil aanmelden?
  • Hoe weet ik of mijn opleiding voldoet?
  • Wie toetsen mij?
  • Wat houdt de overgangsregeling in?

Als u gebruik wilt maken van het online spreekuur, dan kunt u uw naam en e-mail adres doorgeven door een mail te sturen naar restauratorenregister@stichtingerm.nl.

Het helpt als u in uw mail alvast uw vraag of de aard van uw vraag aan ons doorgeeft.

Na aanmelding ontvangt u de link om deel te nemen aan het online spreekuur.

Met vriendelijke groet,

Monique Kielliger
Secretariaat Stichting ERM