Introductiedag

6 oktober 2017 te Utrecht Introductiedag: Beheer en behoud van moderne en hedendaagse kunst Verzorgd door Stichting Behoud Moderne Kunst (SBMK)

 

Wil je wegwijs gemaakt worden in de wereld van beheer en behoud van moderne en hedendaagse kunstwerken? Kom dan naar de SBMK-introdag. Deze vindt al voor de zevende keer plaats en wordt nu verzorgd in het Centraal Museum Utrecht met als docenten Marije Verduijn, Hoofd Collectiebeheer Centraal Museum, Rebecca Timmermans, restaurator Moderne Kunst, Stedelijk Museum Amsterdam en Paulien ’t Hoen, coördinator SBMK. Er  komen begrippen aan de orde als besluitvorming, conditie, registratie, documentatie, (her)installatie, biografie van het kunstwerk en de modellen die daarvoor bestaan. Je werkt op locatie aan een casestudy.

Heb je belangstelling voor deze dag of wil je een nieuwe collega opgeven? Stuur dan een mail naar info@sbmk.nl. Als je deze dag niet kunt, maar je wilt wel op de uitnodigingenlijst voor een volgende gelegenheid, laat het dan ook even weten.