Vacature bestuurslid

Het bestuur van Restauratoren Nederland is op zoek naar jou!

Restauratoren Nederland boekt belangrijke vorderingen op het gebied van scholing en bijscholing, het opzetten van netwerkontmoetingen en erkenbare en herkenbare beroepsprofielen. Een vereniging kan alleen bestaan dankzij de inzet van de leden zelf. Vraag je dus niet alleen af wat de vereniging voor jou doet maar ook wat je eigen bijdrage kan zijn in het succes van de vereniging.

Wij gaan als bestuur weer een volgende stap maken en zijn nu op zoek naar drie enthousiaste nieuwe bestuursleden.
Er hebben zich al twee kandidaten gemeld maar we zijn nog niet compleet.

Voor een aantal van onze bestuursleden zit de bestuurstermijn er binnenkort op en dat afscheid is natuurlijk nooit leuk. Maar het geeft ook weer nieuwe kansen, niet alleen voor ons of voor de vereniging maar misschien ook wel voor jou persoonlijk. Heb je affiniteit met communicatie en PR en beschik je over organisatorische kwaliteiten dan is dit je kans.

Sluit je bij ons aan en werk met ons mee aan het goed functioneren van onze vereniging. Enige bestuurservaring is zeker handig maar niet echt noodzakelijk.
We zijn gewoon op zoek naar enthousiaste leden die voor een periode een deel van de bestuurlijke taken op zich willen nemen. Onze vereniging heeft recent een belangrijke koerswijziging doorgemaakt waarvoor veel werk is verricht. We zijn nu op orde en de eerste grote stappen zijn gezet. Nu zijn we toe aan de uitwerking van de details en daar hebben we zin in. Natuurlijk hebben we grote idealen in het algemeen belang maar het moet voor de leden zinvol zijn en vooral ook leuk worden om bij onze vereniging te horen. Daar kun je veel in betekenen.

We hebben al een jaar vol met prachtige activiteiten waar je aan mee kunt werken.

Tijdens de ALV (5 april 2017) kun je als nieuw bestuurslid worden gekozen. Stap bij ons in en pak die taak op want we hebben ook jou nodig!

Ben je geïnteresseerd of wil je ons spreken, neem dan contact met ons op via: info@restauratoren.nl.

Meer lezen?
Bijgaand de profielschets en aanvullende informatie.

Vacature-bestuurslid-Profielschets.pdf (430 downloads )

Namens het Bestuur van RN