Wij zoeken minimaal twee enthousiaste nieuwe bestuursleden

 

Beste leden van Restauratoren Nederland,

 

Restauratoren Nederland boekt belangrijke vorderingen op het gebied van scholing en bijscholing, het opzetten van netwerkontmoetingen en erkenbare en herkenbare beroepsprofielen Een vereniging kan alleen bestaan dankzij de inzet van de leden zelf. Vraag je dus niet alleen af wat de vereniging voor jou doet maar ook wat je eigen bijdrage kan zijn in het succes van de vereniging.

Wij gaan als bestuur weer een volgende stap maken en zijn nu op zoek naar twee enthousiaste nieuwe bestuursleden. We zijn nog niet compleet. Voor een aantal van onze bestuursleden zit de bestuurstermijn er binnenkort op en dat afscheid is natuurlijk nooit leuk. Maar het geeft ook weer nieuwe kansen, niet alleen voor ons of voor de vereniging maar misschien ook wel voor jou persoonlijk. Ben jij die bevlogen collega met een groot hart voor onze beroepsgroep? Draag jij graag bij, en beschik je over organisatorische kwaliteiten dan is dit je kans.

Sluit je bij ons aan en werk met ons mee aan het goed functioneren van onze vereniging. Enige bestuurservaring is zeker handig maar niet noodzakelijk.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste leden die voor een periode een deel van de bestuurlijke taken op zich willen nemen. Onze vereniging heeft recent een belangrijke koerswijziging doorgemaakt waarvoor veel werk is verricht. De eerste grote stappen zijn gezet. Nu zijn wij toe aan de uitwerking van de details en daar hebben we zin in. Natuurlijk hebben we grote idealen in het algemeen belang maar het moet voor de leden zinvol zijn en vooral ook leuk worden om bij onze vereniging te horen. Daar kan je veel in betekenen.

Wij willen 2019 – 2020 vullen met prachtige activiteiten waar je aan mee kunt werken. Ook voor het opzetten van werkgroepen, uitbouwen van workshops en evenementen vragen wij jullie input. Heb je een idee voor een bijeenkomst, wil je een werkgroep opstarten, ben je bezig met een restauratie en vind je het leuk om collega’s tekst en uitleg te geven? Neem contact op met Ninette Willemsen, secretariaat van Restauratoren Nederland, via onderstaande e-mail adres.

Tijdens de ALV (15 mei 2019) kun je als nieuw bestuurslid worden gekozen. Stap bij ons in en pak die taak op want we hebben ook jou nodig!

Ben je geïnteresseerd of wil je ons spreken, neem dan contact met ons op via: info@restauratoren.nl.

Frederik Franken
Vincent van Drie
Gerald Megens
Wassiliy Khudyakov
Joachim van den Heuvel